Webshop » Magazines » Scheepjes Magazines » Klein maar fijn 23 monsters

Klein maar fijn 23 monsters

Klein maar fijn 23 Klein maar fijn 23 monsters

Klein maar fijn 23 Klein maar fijn 23 monstersKlein maar fijn 23 Klein maar fijn 23 monstersKlein maar fijn 23 Klein maar fijn 23 monsters

€ 0,00

Beschikbaar - Voorraad: 13

Hoorden we daar nu monsterachtige geluiden? Bij het openslaan van Klein Maar Fijn 23 Monsters verscheen er een lach op ons gezicht. Deze ogenschijnlijk eigenaardige wezens staan te trappelen om gemaakt en geknuffeld te worden! Nienke Jongstra’s Amigurumi Five-Horned Monster is een gehaakte knuffelvriend die klaarstaat om kleine zorgen weg te nemen. Jo Allport’s gebreide Toothy Hooded Blanket houdt onze kleine monstertjes heerlijk warm en Liz Barraclough’s stoffen Fantasy Monster Pencil Case biedt ruimte aan potloden en pennen en houdt de boel daardoor georganiseerd!

In deze editie van Klein Maar Fijn komt een veelzijdigheid aan technieken samen in leuke kleine weekendprojecten!
De projecten worden gemaakt met Scheepjes Chunky Monkey, Scheepjes Catona en Tissu de Marie stoffen.
Over Scheepjes Klein Maar Fijn

Kleine, betaalbare projecten, gemaakt met Scheepjes garens. Dat is Klein Maar Fijn in een notendop. De patronen zijn geschikt voor beginners, nodigen uit om nieuwe technieken te ontdekken en zijn bovendien budgetvriendelijk! Het boekje leent zich perfect als cadeautje aan uw klant. Elk patroon is voorzien van handig uitneembaar boodschappenlijstje om het shoppen nog makkelijker te maken!
Webshop gemaakt met EasyWebshop