Webshop » Magazines » Scheepjes Klein maar Fijn » Klein maar fijn 29 - Kerst in juli

Klein maar fijn 29 - Kerst in juli

Klein maar fijn 29 Klein maar fijn 29 - Kerst in juli

Klein maar fijn 29 Klein maar fijn 29 - Kerst in juliKlein maar fijn 29 Klein maar fijn 29 - Kerst in juliKlein maar fijn 29 Klein maar fijn 29 - Kerst in juli

€ 0,00

Beschikbaar - Voorraad: 17

Er zijn meerdere redenen om vroeg te beginnen met de voorbereidingen voor Kerst. Sommigen houden zoveel van Kerst dat het hele jaar door in dit teken staat. Anderen zijn super georganiseerd, schaffen kaarten, inpakpapier en handwerkbenodigdheden aan in de uitverkoop en hebben alles afgerond en ingepakt in de zomer. Echter, voor de meeste van ons overvalt het feestseizoen ons ieder jaar weer, ondanks alle goede voornemens, en dan is het al weer te laat. Daarom presenteert Scheepjes Klein Maar Fijn 29 – Kerst in juli!

Deze editie is precies op tijd ter inspiratie voor het perfecte handgemaakte kerstfeest, terwijl er misschien ook nog nieuwe vaardigheden worden geleerd. Liz Barraclough’s Santa Beaded Bookmark is met kralen geweven en is het perfecte cadeau in combinatie met een boek, als extra verassing voor de lezer. KateMcCully’s Amigurumi Nutcracker is zo licht dat het gemakkelijk verstuurd kan worden. Stel je het gezicht voor van die verre vriend of familielid die het pakketje open maakt en ontdekt dat je speciaal voor hen de tijd hebt genomen dit schattige poppetje te haken! En aangezien de voorbereidingen nu al beginnen, kun je in december comfortabel achteruit hangen tegen een kussen, omhuld met het door Cher Marcus ontworpen Festive Tree Cushion Cover. Alleen nog een kerstfilm, goed boek en winters drankje regelen!

De projecten in deze editie zijn gemaakt met Scheepjes Eliza, Scheepjes Catona, Scheepjes Furry Tales en Toho Round Glass Beads.
Webshop gemaakt met EasyWebshop