Webshop » Brei- en haakgaren » Katia Yarns » Stockverkoop Katia Yarns » Savana Mouliné - Katia » Savana Mouliné 203 oker-bruin-grijs

Savana Mouliné 203 oker-bruin-grijs

Savana Mouliné 203 Savana Mouliné 203 oker-bruin-grijs

€ 4,95 € 3,75

Beschikbaar - Voorraad: 4

Grappige wol van het type lontgaren met een opdruk met korte cyclus. Brei kleurrijke truien, combineerbare vesten of de coolste winteraccessoires. Benut de lichtheid van Savana Mouliné, zachte en luchtige wol. De kleurschakeringen van Savana Mouliné kunnen perfect worden gecombineerd met het kleurverloop van Savana Degradé voor nog verrassendere kleureffecten.

Elke bol garen weegt 50 gram en heeft 90 meter. Dit garen heeft een gemiddelde dikte, wij raden aan om te breien met breinaalden nr. 5,5-6. Voor het vervaardigen van een trui met lange mouwen voor de vrouw in de maat 42, zijn er 9 bollen garen nodig. Voor het proeflapje van 10x10 cm, brei 14 steken en 19 naalden. Machinewasbaar tot 30ºC.

Combineer Savana Mouliné met de kleuren van Savana Degradé op de schappen voor een grotere visuele impact bij de presentatie van de wolsoort. U kunt ook een pakket samenstellen met de nodige bollen voor de kledingstukken die wij presenteren.
Webshop gemaakt met EasyWebshop